Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος!

0

Ένα σύνηθες πρόβλημα που προκύπτει συχνά σε ιδιωτικούς ή σε επαγγελματικούς χώρους είναι η ανάγκη για εκκένωση βόθρων.

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη έχει πολυετή εμπειρία στις εργασίες που αφορούν όχι μόνο την εκκένωση βόθρων και τον καθαρισμό τους αλλά και την συντήρηση τους, καθώς και τη μεταφορά των λυμάτων.

Tα ακάθαρτα ύδατα που αποβάλλονται στο αποχετευτικό δίκτυο αποτελούν υγειονομικό πρόβλημα. Η σωστή και έγκαιρη εκκένωση βόθρων προστατεύει από μικροβιακή μόλυνση και σας απαλλάσσουν άμεσα  από τις δυσάρεστες οσμές.

Η εκκένωση βόθρων είναι ιδιαιτέρως σημαντική διαδικασία η οποία απαιτεί εξειδίκευση και τεχνογνωσία την οποία διαθέτουν οι επαγγελματίες του χώρου. Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη συνεργάζεται με εταιρείες που διαθέτουν πιστοποιημένα μηχανήματα ώστε να επιτυγχάνεται το σωστό αποτέλεσμα. Επιπλέον εξυπηρετεί όλο το 24ωρο, σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική  ώστε να μπορέσει να επιλύσει το πρόβλημά σας άμεσα με ασφάλεια και επαγγελματισμό, διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο βυτιοφόρων.

Η επόμενη εργασία μετά την εκκένωση του βόθρων είναι ο καθαρισμός τους. Ο καθαρισμός του βόθρου οφείλει να γίνεται πάντα από επαγγελματίες μιας και οι πρόχειρες λύσεις ενδέχεται να καταστρέψουν τον βόθρο και τα ωφέλημα βακτήρια που υπάρχουν. Πραγματοποιείται με τη χρήση φυσικών ή ειδικών χημικών μέσων ώστε να αφαιρεθούν τα στερεά κατάλοιπα, το πουρί δηλαδή, από τα τοιχώματα. Η αποχέτευση μεταφέρει στο βόθρο λύματα όπως λίπη, χαρτιά ή τρόφιμα τα οποία δημιουργούν μια αδιαπέραστη  στερεή στρώση η οποία πρέπει να απομακρυνθεί. Είναι λοιπόν σαφές πως για την ορθή λειτουργία των βόθρων είναι επιτακτικός ο τακτικός καθαρισμός τους.

Τα ακάθαρτα ύδατα, η χρόνια χρήση, αλλά και διάφορα χημικά καθαριστικά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ή ρωγμές στα τοιχώματα του βόθρου και να μειώσουν τη χωρητικότητά του, δημιουργώντας ανάγκη για πιο συχνό άδειασμα του βόθρου. Το αποτέλεσμα είναι να διαφεύγουν λύματα και να μολύνουν το περιβάλλον αλλά και να επηρεάζεται γενικά η στεγανότητα του βόθρου. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται συντήρηση. Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες θα σας καθοδηγήσουν για την ορθή αποκατάσταση της ζημιάς προκειμένου να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει επιπλέον την μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων στα κέντρα επεξεργασίας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας άντλησης, τα ακάθαρτα ύδατα μεταφέρονται, με αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο.

Η αποχέτευση και ο βόθρος θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά ώστε να προλαμβάνονται τυχόν λειτουργικά προβλήματα. Ο καθαρισμός και συντήρηση τους προτείνεται να γίνονται προληπτικά μια με δυο φορές το χρόνο.

Η εταιρεία Αφοι Σπηλιώτη έχει χτίσει με τους πελάτες πολύχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης που βασίζονται στον σεβασμό που επιδεικνύεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά αλλά και στην άριστη και άμεση απόκριση και εξυπηρέτησή.

Leave A Reply

Your email address will not be published.