Όμορφη και νέα ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση

0

Η εμμηνόπαυση αποτελεί μια σημαντική περίοδο στην ζωή κάθε γυναίκας. Σηματοδοτεί το τέλος της αναπαραγωγικής της ηλικίας και επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον οργανισμό και στην εμφάνισή της. Οι αναπαραγωγικές ορμόνες σχετίζεται με την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας και της ποιότητας του δέρματος. Αυτή η μεταβολή των επιπέδων των ορμονών μεταξύ άλλων έχει σαν αποτέλεσμα την αφυδάτωση του δέρματος, την δημιουργία ρυτίδων, την συσσώρευση λίπους σε περιοχές όπως η κοιλιά, την χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών και των μπράτσων.

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές θεραπείες οι οποίες μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε ατέλεια σε πρόσωπο και σώμα. Με την επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό η γυναίκα θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που την προβληματίζουν και ακολουθώντας τις συμβουλές του να βελτιώσει την εικόνα και κατ’ επέκταση την ψυχολογία της.

Ρυτίδες

Οι ρυτίδες σε πρόσωπο και λαιμό σχηματίζονται πιο εύκολα λόγω της αφυδάτωσης του δέρματος. Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο που χαρίζει ενυδάτωση, βελτιώνει την υφή του δέρματος, παρέχει σύσφιξη και έχει αντιγηραντική δράση. Αντίστοιχα η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ρυτίδες έκφρασης προσφέροντας ανανεώση και αναζωογόνηση.

Δυσχρωμίες και πανάδες

Το fractional laser κάνει το δέρμα πιο λείο και σφριγηλό. Βελτιώνει τον τόνο του και απομακρύνει πανάδες, κηλίδες και δυσχρωμίες. Μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τριχοφυϊα

Η αύξηση της τριχοφυϊας σε διάφορες περιοχές του πρπροσώπου, αποτελεί μια σημαντική συνέπεια της εμμηνόπαυσης. Η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη αφαιρεί αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα και ανώδυνα.

Αφυδάτωση και απώλεια όγκου

Στην περίπτωση που θέλουμε να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο από περιοχές όπως τα χείλη ή να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους, η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράλληλα το υαλουρονικό οξύ προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και αποκαθιστά την κουρασμένη όψη του προσώπου.

Σώμα

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπείες για την βελτίωση της εικόνας του σώματος. Αν η γυναίκα επιδιώκει τόνωση, ανάπλαση και σύσφιξη μπορεί να επιλέξει μη επεμβατικές θεραπείες όπως η μεσοθεραπεία σώματος, ή επεμβατικές όπως η βραχιονοπλαστική, η ανόρθωση στήθους κ.α. ανάλογα με το πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.justbreast.gr

Leave A Reply

Your email address will not be published.