Λιποαναρρόφηση Smart Lipo

0

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, τα μπράτσα, οι μηροί. Στις μέρες μας εκτός από την κλασική λιποαναρρόφηση, εφαρμόζεται και μια πιο εξελιγμένη τεχνική η λιποαναρρόφηση με smart lipo. Η συγκεκριμένη μέθοδος αξιοποιεί την δύναμη του laser, είναι εξαιρετικά ασφαλής και μειώνει την πιθανότητα αιμορραγίας.

Μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματά της:

  • Πρόκειται για μια ασφαλή μέθοδο που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.
  • Η χρήση laser προκαλεί ρευστοποίηση του λίπους με αποτέλεσμα την πιο ομοιόμορφη αφαίρεσή του (το δέρμα είναι πιο λείο).
  • Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου στην περιοχή, το δέρμα να συσφίγγεται, οδηγώντας σταδιακά στη βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας.
  • Η λιποαναρρόφηση smart lipo είναι λιγότερο τραυματική και αναίμακτη σε σύγκριση με την κλασική, με αποτέλεσμα ο μετεγχειρητικός πόνος και το τραύμα στην περιοχή να είναι σχεδόν μηδενικά.
  • Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρότερος, γεγονός που επιτρέπει στο άτομο να επιστρέψει την ίδια ημέρα στο σπίτι του και να επανέλθει σχεδόν αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.
  • Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια εκτός από το πρόσωπο και σε περιοχές όπως ο λαιμός ή το πιγούνι, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.
  • Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι μικρότερης διαμέτρου σε σύγκριση με την κλασική λιποαναρρόφηση με αποτέλεσμα να μην μένουν σημάδια ή ουλές στην περιοχή, μαρτυρώντας ότι έχει προηγηθεί επέμβαση.

Η λιποαναρρόφηση smart lipo μπορεί να λύσει οριστικά το πρόβλημα του συσσωρευμένου τοπικού λίπους. Είναι μια τεχνική που χαρίζει μόνιμα αποτελέσματα, συσφίγγει το δέρμα και σας απαλλάσει από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.justbreast.gr

Leave A Reply

Your email address will not be published.