Αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος με κρυολιπόλυση

0

Η κρυολιπόλυση αποτελεί ιδανική λύση για την εξάλειψη του τοπικού πάχους σε περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί και οι έσω μηροί. Το τοπικό λίπος τις περισσότερες φορές επιμένει και συσσωρεύεται σε σημεία που είναι δύσκολο να απομακρυνθεί, ακόμα και αν ακολουθούμε ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Για όσους θέλουν να απαλλαγούν οριστικά από αυτό αλλά διστάζουν να προχωρήσουν σε μια επεμβατική θεραπεία, είναι καιρός να δοκιμάσουν την κρυολιπόλυση.

Τι ακριβώς είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, κατά την οποία μέσω του μηχανισμού της ψύξης καταστρέφονται τα κύτταρα του λιπώδους ιστού. Η διαδικασία είναι απλούστατη. Ο πλαστικός χειρουργός απλώνει ένα συγκεκριμένο gel στα σημεία, κατόπιν τα καλύπτει με μία μεμβράνη και έπειτα εφαρμόζει τις κεφαλές της συσκευής. Το άτομο νιώθει το ψύχος για μερικά μόνο δευτερόλεπτα, καθώς στη συνέχεια το δέρμα μουδιάζει και η όποια ενόχληση παύει να υπάρχει. Τα λιποκύτταρα ψύχονται και μεταβολίζονται στον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

H θεραπεία της κρυολιπόλυσης διαρκεί 60 λεπτά. Συνήθως 3 με 4 συνεδρίες ανά περιοχή είναι αρκετές. Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί ξανά στην ίδια περιοχή, μετά από διάστημα 30 με 45 ημερών. Στην περίπτωση που επιθυμούμε να αντιμετωπίσουμε αντίστοιχο πρόβλημα σε άλλη περιοχή, η θεραπεία μπορεί να γίνει κανονικά στο μεσοδιάστημα.

Leave A Reply

Your email address will not be published.