Ποιες χειρουργικές επεμβάσεις αγαπούν οι Millennials

0

Στην ομάδα των Millennials ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1980 και 2000. Και ενώ για τις προηγούμενες γενιές η πλαστική-αισθητική χειρουργική δεν αποτελούσε προτεραιότητα και απευθυνόταν αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό, η γενιά αυτή την υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Οι Millennials άλλωστε προσέχουν την εξωτερική τους εμφάνιση, ακολουθούν τα πρότυπα ομορφιάς και δεν θέλουν να δείχνουν μεγάλοι.

Σύμφωνα με έρευνες οι Millennials δείχνουν προτίμηση σε 5 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

  1. Αυξητική στήθους: Δεν αποτελεί έκπληξη πως αυτή η επέμβαση βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Η αυξητική στήθους μπορεί να διορθώσει ασυμμετρίες, να αυξήσει το μέγεθος, να αποκαταστήσει τον όγκο και το σχήμα μετά την εγκυμοσύνη κτλ.
  2. Λιποαναρρόφηση: Δεύτερη στις προτιμήσεις των Millennials είναι η λιποαναρρόφηση. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δημοφιλή επέμβαση σε όλες της ηλικιακές ομάδες, αφού μπορεί να διορθώσει ατέλειες σε σημεία που δεν μπορούν να διορθωθούν με γυμναστική ή διατροφή.
  3. Ρινοπλαστική: Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της γενιάς έχει κάνει αυτή την επέμβαση για να διαφοροποιήσει το σχήμα της μύτης του και να αποκτήσει ένα πιο όμορφο πρόσωπο.
  4. Μειωτική μαστών: Τέταρτη έρχεται η επέμβαση για την μείωση των μαστών, η οποία όμως πραγματοποιείται κυρίως για λόγους υγείας.
  5. Ωτοπλαστική: Και αυτή η επέμβαση είναι δημοφιλής σε αυτή την γενιά, αφού βελτιώνει την εικόνα του προσώπου.

 

Οι Millennials αποτελούν την πρώτη γενιά που μεγάλωσε θεωρώντας τις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής ως μια απολύτως φυσιλογική διαδικασία. Είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένοι για την εμφάνισή τους και γνωρίζουν καλά ποια σημεία του σώματός τους, τους δυσαρεστούν.

www.drkerastaris.gr

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.