3 ιδέες για ψυχαγωγική εκδρομή με τα παιδιά κοντά στην Αθήνα

Family with one kid is travelling by car, smiling and looking at camera
0

Τα σχολεία τελείωσαν, όμως για πολλούς ακόμα γονείς η καλοκαιρινή άδεια αργεί. Εμείς στην DailyMirror σκεφτήκαμε 3 κοντινούς προορισμούς για να πας με την οικογένεια σου μια μονοήμερη εκδρομή! Αν είσαι λάτρης της φύσης και θες να συνδυάσεις την εκδρομή με κάποια ψυχαγωγική δραστηριότητα, τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου!

Πρώτη πρόταση Παιανία, στο σπήλαιο Κουτούκι

Σπήλαιο Κουτούκι στην Παιανία
Σπήλαιο Κουτούκι στην Παιανία

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπήλαιο, το οποίο βρίσκεται στην Παιανία και ονομάζεται Κουτούκι. Είναι αντικειμενικά το ωραιότερο στην Αττική, και αυτό γιατί έχει ποικιλία σταλακτιτικών και σταλαγμιτικών σχηματισμών και υποβλητική ατμόσφαιρα που θα συναρπάσει τα παιδιά!
Πριν την είσοδο μπορείς να απολαύσεις μαζί με την οικογένεια την υπέροχη θέα από ψηλά.

Τις αργίες το Σπήλαιο λειτουργεί από τις 9.00 έως τις 15.50.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6642910.
Είσοδος: 5 ευρώ.

Επόμενη στάση Μαλακάσα και Adventure Park

Μαλακάσα πάρκο Adventure Park
Μαλακάσα πάρκο Adventure Park

Το Adventure Park στη Μαλακάσα, υπόσχεται απεριόριστη δράση και διασκέδαση για όλους! Αναρρίχηση, ορειβασία, ισορροπία, κλιμακούμενης δυσκολίας, είναι μερικές από τις δραστηριότητες του πάρκου κατά την διάρκεια των οποίων βρίσκεστε υπό την επίβλεψη εκπαιδευτών.

Η διάρκεια των δραστηριοτήτων έιναι περίπου 90 λεπτά, ενώ στις δοκιμασίες των αρχαρίων μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά από 3 ετών. Μετά από όλα αυτά προτέινουμε βόλτα στο πάρκο και πικ νικ!

Το Adventure Park λειτουργεί και τις αργίες, μπορεί να φιλοξενήσει δεκάδες επισκέπτες, και σας συμβουλέυουμε αν είστε μεγάλη παρέα, να κάνετε εγκαίρως κράτηση για τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες.

Κόστος συμμετοχής: Από 6 έως 20 ευρώ, ανάλογα με την δραστηριότητα.
Κόστος εισόδου στο πάρκο (αν είστε απλά επισκέπτες): 3 ευρώ.

Τρίτο και εξίσου εντυπωσιακό, ΚΕΑ ή αλλιώς Τζιά

Κέα μονοήμερη εκδρομή
Κέα μονοήμερη εκδρομή

Η Κέα, γνωστή και ως Τζιά, είναι το ιδανικό μέρος γι’ αυτούς που επιθυμούν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές αλλά και για αυτούς που θέλουν μια μονοήμερη εκδρομή σε νησί, για να απολαύσουν τον ζεστό ήλιο, να κάνουν βόλτες σε γραφικά παραθαλάσσια και ορεινά χωριά και να εξερευνήσουν φυσικά τοπία, κάνοντας μια εκπληκτική διαδρομή πεζοπορίας.

Για να πας Τζιά, φεύγεις από Λαύριο, όπου το καλοκαίρι έχει συνήθως 3 πλοία την ημέρα και το κόστος του εισιτηρίου είναι κοντά στα 10€.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.