Κοιλιοπλαστική: Μεταμορφώστε το σώμα σας μετά την εγκυμοσύνη

koilioplastiki child
0

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα της γυναίκας σταδιακά αλλάζει και είναι δύσκολο να επανέλθει στην εικόνα που είχε πριν. Με τον ερχομό του παιδιού η μητέρα δεν έχει πολύ χρόνο για τον εαυτό της. Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή βοηθούν στην απώλεια του βάρους, αλλά δεν μπορούν να διορθώσουν την περίσσεια του δέρματος, τη χαλάρωση και τις ραγάδες. Η κοιλιοπλαστική είναι μια επέμβαση που μπορεί να διορθώσει τέτοιου είδους προβλήματα και να βελτιώσει την εικόνα του σώμα της γυναίκας.

Τι επιτυγχάνουμε με την κοιλιοπλαστική;

Κοιλιοπλαστικη και κοιλιακοι
Κοιλιοπλαστικη και κοιλιακοι

Πρόκειται για μια επέμβαση που μπορεί να σφίξει τους μύες, να απομακρύνει την περίσσεια του δέρματος και να διορθώσει το περίγραμμα στο κάτω μέρος της κοιλιάς.

Ο πλαστικός χειρουργός ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, το λίπος και τη χαλαρότητα του δέρματος στην περιοχή, προτείνει στη γυναίκα το είδος της κοιλιοπλαστικής που ταιριάζει στις ανάγκες της.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις μια μινι κοιλιοπλαστική μπορεί να είναι αρκετή.

Σε αυτό το σημείο είναι καλό να αναφέρουμε ότι η επέμβαση είναι προτιμότερο να γίνει όταν η γυναίκα έχει αποφασίσει ότι δε θα κάνει άλλο παιδί.

Φυσικά η κοιλιοπλαστική σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει μια επόμενη εγκυμοσύνη. Απλά επόμενες εγκυμοσύνες θα αντιστρέψουν το καλό αποτέλεσμα.

Κοιλιοπλαστική μετά την εγκυμοσύνη
Κοιλιοπλαστική μετά την εγκυμοσύνη

Η κοιλιοπλαστική αυτή μπορεί να γίνει όταν έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από τον τοκετό και στην περίπτωση που η γυναίκα θηλάζει, έξι μήνες μετά τη διακοπή του θηλασμού, ώστε το σώμα της γυναίκας να επανέλθει όσο το δυνατό περισσότερο στην προηγούμενη εικόνα.

Μέσα σε δέκα μέρες από την επέμβαση η γυναίκα μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές τις δραστηριότητες.

Η γέννηση ενός παιδιού είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας. Η κοιλιοπλαστική μπορεί να βοηθήσει τις μητέρες που θέλουν να ξαναβρούν γρήγορα τη φόρμα τους και να νιώσουν ξανά αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα σε σχέση με την κοιλιοπλαστική από τον γνωστό Πλαστικό Χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη (Video).

Leave A Reply

Your email address will not be published.